Tapahtumiin ja juhliin.

Mainos Sariolta toimintapisteitä, äänentoistoa ja tapahtumasuunnittelua tapahtumiisi. Voit tilata joko yksittäisen toimintapisteen tai useamman toimintapisteen tapahtuma kokonaisuuteesi. Voit myös rakentaa tapahtumasi yhdessä Mainos Sarion kanssa. Mainos Sarion voit tilata pitämään esim. nopeustutkapeliä liikkeesi avajaisiin, teemapäiviin ja tapahtumiin.

Pomppilinna/Puuha Parkki

Pomppulinna sopii mainiosti esim. lastenkutsuille ja erilaisiin tapahtumiin vetonaulaksi lapsiperheille. Vauhdikasta puuhaa perheen pienimmille!

Nopeustutka

Järjestätpä sitten urheilutapahtumaa tai vaikka liikkeesi kampanja päivää nopeustutka antaa kaikenikäisten kilpailuvietin viedä. Nopeustutka soveltuu niin heiton, potkaistun kuin mailalla lyödyn pallon nopeuden mittaamiseen. Soveltuu tarhaikäisistä vaariin!

Äänentoisto

Kuuluuko? no nyt kuuluu! Äänentoisto tapahtumiin ja juhliin käyttäjän kanssa. Juhlapuheen pitoon, musiikintoistamiseen ja tapahtumien juontoon.

Tapahtumasuunnittelu

Mainos Sarion kanssa voit suunnitella yhdessä tapahtuman. Mainos Sariolta ideoita tapahtumiin ja käytännön toteuttamista tapahtumiin ja tapahtumissa. Tuon osaamiseni tapahtumien järjestämiseen. Mainos Sario on ollut järjestämässä musiikki, urheilu ja muita yleisö tapahtumia.
Mainos Sario
Etusivu Ohjaustoiminta Tapahtumatoiminta Mainostoiminta Ajankohtaista Yhteystiedot Vuokraa käyttäjän kanssa! Tapahtumatoiminta Vuokraa valvojan kanssa!